Gr. Int. Ch. Delia vom Zarenpalast

Gr. Int. Ch. Delia vom Zarenpalast

Gr. Int. Ch. Delia vom Zarenpalast

Geboren op / Born on: 30-07-2011

Overleden op/Died on: 21-07-2018

Kleur/Color: Blue silver tabby point wit

Neva Masquerade


Castraat


Mijn geweldige meisje waar ik heel wat shows heb gedaan. ook omdat ze het zo leuk vond.

kan de dag nog goed herrineren dat ik je op ging halen  de lange reis van Duisland naar hier je lag heerlijk te slapen en gaf geen kick. 

zoveel leke dingen en herinneringen aan jou ik zie je nog op dat kleine kattenbakje op de show midde in het ganpad zitten poepen. Dat maakte voor jou niets uit. De snoepjes pikken van de keurmeester en thuis vooral de boel op stelte zetten. het blaadjes petsen aan de plant. de geweldige mama die je voor veel kittens geweest ben. dat laaste goede gesprek tussen jou en Rosa heeft geholpen zij is net zo goede moeder als jij dat was je kleindochter lijkt in veel dingen op jou net als Kiekeboe. die veel de zelfde streken heeft als dat jij dat had.


de geborte van je laaste kindje werd je bijna fataal

door de dierenarts die alles uit de kast trok om jou er doorheen te trekken. Het is hem gelukt en mede door jou levenslust heb ik jou nog wat maandjes bij mij mogen hebben. helaas bleek er ondakns alles al vrij snel toch schade was aan de organen waar we dus al bang voor waren. Je heb ons erg versteld doen staan hoe lang je het nog  oke met je ging. de laaste spoedrit wist ik dat het klaar was en helaas was dat ook zo. precies 1 maand na Cleo en op de dag dat opa 5 jaar terug gestoven was.


Wat mis ik jou! Het gaat je goed bij Cleo en opa en alle anderen .

Rust zacht lief meisje van me.