Os Santos Anjos Al Copone

Os Santos Anjos Al Copone

Os santos anjos Al Copone

Geboren op / Born on: 15-10-2019

Overleden op/Died on: 5-11-2018

Kleur/Color: Red tabby point

Heilige birmaan


castraat


Onze boef die als kitten gek was op papieren zakken. ook alle ikea slangetjes waren voor hem wat vond hij die leuk om mee te spelen Hij is zelfs een keer mee naar show geweest en kwan met een mine beker thuis. hij vond dat niet zo leuk en is dus noit meer mee geweest. toen zijn baasje het verzorgings tehuis zad is hij samen met ons vaak op bezoek geweest. trots liep hij aan de rien door de gangen van het tehuis. lied zich verwennen door het baasje en zusters met snoepjes en samen slapen met baasje op zijn bed. dat vond hij helemaal geweldig. ik hoefde thuis maar te vragen "ga je mee naar baasje? " en hij zat al in zijn tas.  


Hij was de laaste weken wat anders maar gezien er nogal veel gebeurt was zagen we geen probleen. Zelfs zijn enting nog gehad daar niets raar gehoord  of gevoeld.

14 dagen na zijn enting was hij duidelijk ziek dus hup weer naar de dierenarts. Op maandag weer naar de eigen arts geweest ondat het duidelijk slechter ging daar bleek uit de foto dat zijn lever en nieren erg vergroot waren en er iets anders zichtbaar was wat zorgelijk was. Toch een tumor? We weten het niet. Uit zijn bloed onderzoeken kwam uit dat hij de narcose al niet zou gaar redden gezien hij bloedarmoede, nierfalen en leverfalen had dit gevecht was niet te winnen.


wij hebben onze boef moeten laten gaan. Wat missen we hem.


speel maar fijn met de anderen en tot ooit lieve boef.